Ֆրանսիայի համը

Ֆրանսիայի համը նշանավորվեց նաև «Ֆրանս-հայկական մասնագիտական ուսումնական կենտրոն» հիմնադրամում՝ ֆրանսահայ հայտնի շեֆ-խոհարար, «Բոկյուզ» ամսագրի գլխավոր խմբագիր Սոնիա Եզգուլյանի այցով, որը կենտրոնի սովորողների համար անցկացրեց վարպետության դաս՝ պատրաստելով ֆրանսիական բուրժուական խոհանոցի շատ հայտնի մի կերակրատեսակ:
Հանդիպման ավարտին սովորողները անակնկալ էին պատրաստել Սոնիա Եզգուլյանի համար: Նրան առաջարկեցին համտեսել Սոնիայի բաղադրատոմսով պատրաստված ոսպով կարկանդակը:
Շնորհակալություն հետաքրքիր հանդիպման, փորձի փոխանակման և հեղինակային գրքերի համար:

Օրացույց
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Հայաստանում շարունակական կրթության համակարգում ո՞ր օղակն է պատրաստում արհեստագործական կադրեր, որտե՞ղ կարող է կազմակերպվել նախնական մասնագիտական կրթություն:

Ապագայում ի՞նչ բարեփոխումներ են նախատեսվում նախնական (արհեստագործական) և միջին մասնագիտական կրթության համակարգում:

Ինչպիսի՞ ուսումնական հաստատություններ են միջին մասնագիտական ուսումնական հաստատությունները և արհեստագործական ուսումնարանները: Ո՞րն է դրանց տեղը ՀՀ կրթական համակարգում: