Ֆրանսիայի համը նշանավորվեց նաև «Ֆրանս-հայկական մասնագիտական ուսումնական կենտրոն» հիմնադրամում՝ ֆրանսահայ հայտնի շեֆ-խոհարար, «Բոկյուզ» ամսագրի գլխավոր խմբագիր Սոնիա Եզգուլյանի այցով, որը կենտրոնի սովորողների համար անցկացրեց վարպետության դաս՝ պատրաստելով ֆրանսիական բուրժուական խոհանոցի շատ հայտնի մի կերակրատեսակ:
Հանդիպման ավարտին սովորողները անակնկալ էին պատրաստել Սոնիա Եզգուլյանի համար: Նրան առաջարկեցին համտեսել Սոնիայի բաղադրատոմսով պատրաստված ոսպով կարկանդակը:
Շնորհակալություն հետաքրքիր հանդիպման, փորձի փոխանակման և հեղինակային գրքերի համար:
Ֆրանսիայի համը
25
Մրտ